Manje od 9 dana do druge Sarajevo Grand Prix nagrade – prijave i putem Facebook-a

Svakim danom sve smo bliži velikoj sportskoj manifestaciji koja će još jednom pokazati da zajedno možemo mnogo. Sarajevo Grand Prix ima dva segmenta, jedan je takmičarski, a drugi rekreativni. Bitno je napomenuti da se rekreativci ne mogu takmičiti. Ali zato mogu oboriti Guinnissov rekord u najdužoj biciklističkoj liniji.

SGP 2015 letak A5

 

Takmičari na Sarajevo Grand Prix-u imaju mogućnost osvajanja UCI bodova, te se i ove godine očekuje preko stotinu takmičara iz svih krajeva svijeta.

 

Neće zaostati ni rekreativna vožnja, pa će tako svi oni koji se prijave na www.sarajevograndprix.com dobiti svoj broj i majicu.

Bit će ovo jedinstvena prilika da se rekreativci upišu u Guinnissovu knjigu rekorda. Za prijavu na Sarajevo Grand Prix sada možete koristiti i facebook fun page, preko koje se možete besplatno prijaviti na SGP.

 

https://www.facebook.com/sarajevograndprix1/app_208195102528120?__mref=message_bubble

 

Jedno od glavnih pravila je da biciklisti voze jedan za drugim kako bi se napravila najduža biciklistička linija i na taj način će biciklisti oboriti Guinnissov rekord u najdužoj biciklističkoj liniji.

Sagrprix

Vidimo se 14. juna ispred Gradske skupštine u Istočnom Sarajevu, odakle počinje i rekreativna vožnja. A cilj je planiran na Trgu Bosne i Hercegovine. Pokažimo svima koliko nas ima i oborimo zajedno Guinnissov rekord u najdužoj biciklističkoj liniji na svijetu.

Posted in Vijesti.